Új helyszínre költözött a nyári tábor

Címkék: Események

A Mátyás Király Gimnázium tanulói részére az idei nyári tábor Somogyfajszon volt, augusztus 22-28-ig.

Borongós, esős napon indultunk, de teli izgalommal és várakozással. Utunk igen nehézkesen kezdődött a rossz időjárás miatt. Nem egyszerre érkeztünk a szállásra, mert volt, akit autóval hoztak, de többen busszal jöttek. Mindenki, ahogy odaért, először egy szobát választott a kastélyban, majd berendezkedett.

Kezdetét vette az első nap. Ekkor még nem indultak el a foglalkozások, hanem bemutatkoztunk egymásnak, összeismerkedtünk és körbejártuk a környéket.

Kedden már ragyogó napsütésre ébredtünk. Elkezdődtek az angol, német, rajz, önismeret órák. Szépen lassan készült a filmünk, amibe mindennap felvettünk egy kis jelenetet. Szabadidőnkben pedig, akinek volt kedve, elmehetett túrázni.

Esténként tábortűz mellett sütögettünk, mellette jókat beszélgettünk. Egyre jobban összejött a társaság.

A tábor végén emlékül egy közös rajzot készítettünk, amin mindenkinek a portréja látszik különféle színes díszítéssel, amit mi magunk festettünk ki.

Az utolsó napon záróbulit rendeztünk, ahol mindenki nagyon jól érezte magát. A végére egy igazi kis csapattá kovácsolódtunk össze, ebben nagy szerepe volt tanárainknak: Lengyel Zsüliett tanárnőnek, Szilasi Gábor és Keserű Zoltán tanár uraknak és Vajda Emíliának.

Reméljük, hogy jövőre is megvalósul ez a kihagyhatatlan lehetőség, és minél többen csatlakoznak hozzánk.

Proics Barbara 9. b

nyári tábor 4.jpgnyári tábor.jpgnyári tábor2.jpgnyári tábor3.jpgnyári tábor5.jpgnyári tábor6.jpg