„Aludj máskor,Somogy megye!”

Címkék: Események

2. helyezést értünk el az „Aludj máskor” versenyen!

A 24 órás vetélkedő  Nagybajomban került megrendezésre szeptember 24-én.A verseny 10 órakor kezdődött szombaton, és ugyanúgy 10 órakor zárult 25-én vasárnap.

A helyszínen a Somogy Megyei iskolák mérték fel tudásukat, ügyességüket, kreativitásukat.

A Mátyás Király Gimnázium csapata elkezdte a készülődést. Kaptunk feladatokat, amiket a versenyre kellett megcsinálnunk. Ezeket legjobb képességeink szerint csináltunk meg, csapatmunkával. Az egyik feladatunk az volt, hogy létre kellett hoznunk egy csatornát. A közös megegyezés és hosszas ötletelés eredménye az lett, hogy műsorunk témája indiai lett. Csináltunk főzőműsort , jósműsort , szappanoperát  és elefántfocit (a műsor szimbóluma egy ”elefánt” volt) , amit egy közös tánc zárt - mindezt 2 percben történt.

Műsorunkhoz eredeti indiai ruhákat vettünk fel.10 órakor elkezdődött a felvonulás a városban, mindenki ujjongott,tombolt .A felvonulás után az összes iskola bemutatta műsorát, aztán elkezdték a feladatok kiosztását. Nagyon jól működött a csapatmunka.Voltak természetesen holtpontjaik, főleg hajnali 4 órakor, de jól bírtuk, összeszedtük magunkat , és csináltuk tovább, kisebb-nagyobb sikerekkel. Műsorainkat táncokkal, zenékkel, énekkel bővítettük, és sok-sok tapasztalatot is szereztünk.

A verseny nagyon nagy élmény volt mindenki számára, fáradtan , de nagyon jól éreztük magunkat. Szuper volt a csapat, 2.helyezést értünk el. Aki megteheti, hogy jövőre elmegy a 24 órás vetélkedőre, az nem fogja megbánni , mert egy hatalmas élményben lesz része.

Horváth Klaudia

IMG_3418.JPGIMG_3419.JPGIMG_3420.JPGIMG_3422.JPGIMG_3423.JPGIMG_3424.JPGIMG_3425.JPGIMG_3426.JPGIMG_3427.JPGIMG_3428.JPGIMG_3429.JPGIMG_3430.JPG