Szalagavató iskolánkban

Címkék: Események

Január 13-án délután tartottuk iskolánkban a hagyományos szalagtűzést, amit a szalagavató bál követett.

Az ünnepélyes esemény a zászló bevonulásával és a Himnusz eléneklésével kezdődött. Zongorán kísért Sassák Benjámin 11. d osztályos tanuló. Az ünnepség műsorközlője Tóth Csenge 10. b osztályos diák volt.

A 11. évfolyam nevében Vörös Vivien (11. d) köszöntötte a 12. évfolyamosokat, akiknek a gondolatait Radó Albert (12. c) tolmácsolta. Bántó Zsuzsanna igazgatónő üdvözlő szavai után kezdődött a szalagtűzés. Az osztályok egyenként vonultak fel a színpadra osztályfőnökükkel együtt. Idén három végzős osztály tanulóira tűzték fel a bordó szalagot az osztályfőnökök. A 12. a Keserű Zoltán tanár úr, a 12. b Kalászné Perényi Nóra tanárnő és a 12. c  Virág-Halvax Eszter tanárnő vezetésével állt fel a színpadra. Miután minden tanuló megkapta a szalagot, elkezdődtek a táncok, angol és bécsi keringőt láthattak a vendégek. Az est megkoronázása az volt, amikor a végzősök szüleikkel és tanáraikkal bécsi keringőt táncoltak. Az aula és a színpad tele volt vidám és meghatódott párokkal. Este kezdődött a bál az aulában gazdagon megterített asztalok mellett. A zenét a Party Band szolgáltatta, a fergeteges hangulat egészen éjfélig tartott.

Az ünnepi műsort Kereskai Zita tanárnő állította össze, a táncokat Feledi Ildikó tanította be, a patronáló tanár Pintér Gabriella tanárnő volt.

 

szalagavató 2017 1.jpgszalagavató 2017 2.jpgszalagavató 2017 3.jpgszalagavató 2017 4.jpgszalagavató 2017 5.jpgszalagavató 2017 6.jpgszalagavató 2017 7.jpgszalagavató 2017 8.jpgszalagavató 2017 9.jpg