Szalagavató ünnepély a Mátyás Király Gimnáziumban

Január 12-én, pénteken este került sor iskolánkban a végzősök szalagtűzésére.

A zsúfolásig megtelt aulában a négy végzős osztályt ünnepelték szüleik, tanáraik és iskolatársaik. A 11. évfolyam nevében Krammer Emese 11. c osztályos tanuló köszöntötte a 12. évfolyamos diákokat, és biztató, bátorító szavakkal fordult feléjük. A végzős évfolyam nevében Szécsi Anett 12. b osztályos diák idézte fel a gimnáziumi emlékeit. Bántó Zsuzsanna igazgatónő igazi lelki útravalóval látta el a lassan elbúcsúzó diákokat, sok sikert kívánt nekik az érettségi vizsgához, a további tanulmányokhoz és az egész további életükhöz egyaránt.

Ezután következett a szalagtűzés. Az osztályok egyenként vonultak fel a színpadra, majd minden végzős diák megkapta az iskola bordó szalagját. A 12. a osztály osztályfőnöke, Babina Edit tanárnő kezdte a szalagtűzést, majd a 12. a osztály következett Fazekas Mónika tanárnővel. A 12. c osztály osztályfőnökével, Kozák Attila tanár úrral lépett a színpadra, majd a 12.d osztály zárta a sort Varga Zsuzsanna tanárnővel.

A szalagtűzés után öt csoportban mutatták be táncaikat a végzősök. A közönség angol és bécsi keringőt láthatott. A gimnázium színpada megtelt a gyönyörű, fehér ruhákat viselő lányokkal és elegáns fiúkkal. Végül a táncosok a szüleiket kérték fel egy keringőre. A táncokat betanította Feledi Ildikó tánctanár.

1.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg


Címkék: Események


Vissza az előző oldalra