A MI NAPUNK

A 2018/2019-es tanév diákigazgató jelöltjei:
12/A ORSÓS ADRIÁN
12/B CSÓBOR BENJÁMIN
12/C TAKÁCS BALÁZS

Az idei évben az előzőektől eltérően, egy folyosón kellett a három végzős osztálynak megosztoznia, választott témájuknak megfelelően feldíszítenie. A diákigazgató választás előtt hetekkel már megkezdődtek az előkészületek. Az osztályok videó klipeket forgattak. Megkezdődtek a folyosó díszítések előkészületei, illetve az ehhez szükséges alapanyagok beszerzése, a témákhoz illő kisebb- nagyobb díszletek elkészítése.

A diákhetet megelőző pénteken, a hatalmas munkálatoknak , a diákok utolsó fizikai és lelki erejének köszönhetően, az esti órákba nyúlóan a földszinti folyosó díszletei helyükre kerültek.

Hétfőn az iskola diákjait a bejáratnál a végzős diákok ujjongással fogadták, karszalagokkal lepték meg őket, ezután pedig megtekinthették a három osztály munkáját.  Az elkövetkezendő napokban kampányoltak,  „buliztak” , és az alsóbb évfolyamok diákjai is lelkesen csatlakoztak hozzájuk.

Eljött a várva várt szombati nap! Az eddigiektől eltérően ezen a  napon, nemcsak a kerekasztal, illetve a diákigazgató-választás műsorai, hanem ugyanazon a napon,  délután került megrendezésre a szecskaavató is.

A kerekasztal programon új és kreatív feladatokkal kellett szembenézni a jelölteknek. A kerekasztalt a 12/c osztály jelöltje, TAKÁCS BALÁZS nyerte meg.

Majd következtek az osztályok műsorai. Mindhárom osztály színvonalas és kreatív műsort adott elő. A műsorok végén, a jelöltek beszédet mondtak. Megköszönve iskolájuknak, diáktársaiknak a támogatást, osztályfőnöküknek, osztálytársaiknak a bizalmat, a rengeteg, kitartó munkát.

Az idei évben a diákigazgató választást a 12/B nyerte meg, a 2018/2019-es tanév diákigazgatója CSÓBOR BENJÁMIN lett.

A szecskaavatón, a „legszecskább” osztálynak a 9/B bizonyult !

Csóbor Benjámin 12/b

1.jpg10.jpg11.jpg12.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg


Címkék: Események


Vissza az előző oldalra