Tanévzáró ünnepség

Június 14-én véget ért a 2018 / 2019-es tanév.

Az ünnepélyes tanévzáró 10 órakor kezdődött. A zászlóbehozatal után elénekeltük közösen a Himnuszt. Zongorán kísért Bera Borostyán 10. c osztályos tanuló. Maurer Áron 10. b osztályos diákunk Ady Endre egyik versét szavalta el, majd Bántó Zsuzsanna igazgatónő ünnepi beszéde következett. Az elmúlt tanév ünnepélyei, a személyes élmények felidézése mellett a tanulók kiemelkedő eredményei is hangsúlyt kaptak.  Nemes Dominik a rajz és vizuális kultúra OKTV-n jutott a döntőbe. Ebben a tanévben a MATECH versenyen szerzett iskolánk csapata 12. helyezést, a Kenguru matematikaversenyen Temesvári Gábor 11. helyezést ért el, az ELTE fenntarthatóság online versenyén 2. helyen Veszner Dávid, 3. helyen Ferenczi Laura, 4. helyen Őrlős Írisz végzett.

A spanyol nyelvi kiejtési versenyről 1. és 3. helyezéssel tértek haza diákjaink (Bodó Nikolett és Kónya Fanni). Horváth Dániel András pedig a megyei Ránki történelemversenyt nyerte meg. Iskolánkból hét diák kapta meg a Magyarország jó tanulója, jó sportolója címet. Hárman már leérettségiztek: Horváth Klaudia, Pintér Rebeka és Szerdahelyi Szonja, négyen még az iskola tanulói: Kajdon Blanka, Kovács Noémi, Mlinkó Zsófia és Voth Viktória. A tanév legnagyobb sportsikere az volt, hogy a leány kézilabda-csapat megnyerte a diákolimpiát.

Az igazgatói jutalmak átadása következett ezután. A kitűnő és jeles tanulók plakettet és könyvet kaptak a tanulmányi munkájuk elismeréseként. A különböző tanulmányi versenyek helyezettjei is jutalomban részesültek.

Az ünnepi műsor a Szózat eléneklésével és a zászló kivonulásával zárult.

1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG

Címkék: Események


Vissza az előző oldalra