Fonyódon vizsgáztak a jövő vállalkozói

Címkék: Friss hírek

Felemelő élményben volt része mindazoknak, akik részt vehettek vasárnap a MICE Program záró vizsgáján, gimnáziumunk aulájában.

A Képzett Fiatalokkal a Jövőért dolgozó MICE Program Alapítvány 17-24 éves fiatalok üzleti életre való gyakorlati felkészítését tűzte ki célul, egy amerikai képzés magyarországi követeként. A programban résztvevő diákok az elméleti képzésen túl, hasznos gyakorlati tudásra is szert tesznek, ami igazi hiánypótló oktatási forma Magyarországon.

Az iskolánkban lezajlott záróvizsgán is egy színvonalas prezentációval mutatták be a diákjaink az általuk megálmodott és felépített üzleti tervüket, amit egy neves üzletemberekből álló zsűri bírált el. Szabó György, a Sanoma Média Zrt vezérigazgatója, a zsűri elnökeként, záróbeszédében kihangsúlyozta a diákok ötletinek eredetiségét, a prezentációk meglepően magas színvonalát. Elismerését fejezte ki a MICE Program küldetéséért, és kiemelte annak fontosságát. Az első 3 helyezett csapat a zsűri elismerésén és a megszerzett tudáson túl, értékes ajándékokat is kapott a MICE Program jóvoltából.

A győztes csapatok