Ballagási ünnepség a gimnáziumban

Címkék: Friss hírek

Idén 2014. április 26-án vettek búcsút iskolánktól a végzős diákok. Az alsóbb évfolyamosok már korán reggel elkezdték az épület feldíszítését, virágokkal, előre elkészített dekorációval öltöztették ünneplőbe a termeket, folyosókat, az aulát és a bejáratot.

A ballagó 12. a osztály osztályfőnöke Babina Edit volt, a 12.b osztályé Lengyel  Zsüliett. Kasztl Rozália a 12.c és Kereskai Zita a 12.d osztály osztályfőnökeként vett részt a jeles eseményen. Miután a végzősök utoljára végigjárták a jól ismert folyosókat és termeket, az aulában folytatódott az ünnepség. Proity Luca 11.a és Horváth Dalma 10.b osztályos tanulók, a ballagás műsorközlői köszöntötték a vendégeket. Bárány Dóra 9.b osztályos tanuló Babits Mihály Petőfi koszorúi című versével köszöntötte  ballagó diáktársait.

A 11. évfolyam nevében Sinka Boglárka 11.c osztályos tanuló búcsúzott el a végzősöktől. A ballagó 12. évfolyam nevében Kasztl Kinga 12.b osztályos tanuló gondolatait hallhattuk.

Bántó Zsuzsanna igazgatónő beszéde után a díjátadás következett. Sok végzős tanuló kapott könyvjutalmat, emlékplakettet és oklevelet kitűnő vagy jeles tanulmányi eredményéért, a tanulmányi versenyeken elért helyezéséért vagy kiváló sporteredményekért.10 kitűnő és 14 jeles bizonyítvány született, 24 igazgatói plakettet és 39 könyvet vehettek át a diákok. 51 igazgatói oklevelet és 20 osztályfőnöki oklevelet is átvehettek a kiemelkedő munkát végző tanulók.

ballagás1.jpgballagás2.jpgballagás3.jpgballagás4.jpgballagás5.jpg