Alapítványi bál - 2014

Címkék: Események

2014. február 1-én huszadik alkalommal rendezték meg a Mátyás Király Gimnáziumért és Szakközépiskoláért Alapítvány jótékonysági bálját.

A gimnázium nevelőtestületének, szülői közösségének és az iskolához tartozó támogató közegnek köszönhető a rendezvény két évtizedes sikere. A működtető önkormányzat, a fenntartó KLIK, a tanárok, az iskolában dolgozó valamennyi alkalmazott, a szülők, volt tanítványok és támogatók összefogása és munkája teremtette meg a szép báli környezetet.

Nagyon szépen feldíszített termek, remek vacsora, rengeteg felajánlott tombolatárgy, udvarias, derűs, kedves vendéglátók fogadták a bálozókat, köztük sok visszatérő vendéget. Nyitótáncot a gimnázium végzősei táncoltak. Az iskola diákjai a báli előkészületek során és a bál idején sokat segítettek, megmutatták, hogy bár az alapítvány az ő javukat szolgálja, munkájukkal ők is hozzájárulnak a sikerhez.

A rendezvény díszvendége a dunaszerdahelyi Vámbéry Ármin Magyar Tanítási Nyelvű Gimnázium küldöttsége volt Zirig Ferenc igazgató úr vezetésével.

Köszönet jár mindenkinek, aki adományával, felajánlásával, megjelenésével támogatta az alapítványt; köszönet jár a védnököknek (Farkasné Szabó Ildikó, Móring József Attila, Hidvégi József, Lukács Sándor, Haszon Zsolt, dr. Szibert László), akik évek óta pártolói a Mátyás Király Gimnáziumnak és az alapítványnak. Köszönet jár a Konyha Kft. és a VÜSZ dolgozóinak segítő munkájukért.

Ez a rendezvény is példa arra, hogy az összetartó közösségek értékteremtő munkája mennyi támogatóra talál; mekkora tiszteletet vált ki! Érdemes…

bál2014_1.jpgbál2014_2.jpgbál2014_3.JPGbál2014_4.JPGbál2014_5.JPG