Szalagavató ünnepély

Címkék: Események

2019. január 11-én tartottuk iskolánk szalagavató ünnepségét, ami hagyományosan a végzős tanulók számára a felnőtté válást és a középiskolás évek végének közeledtét jelzi.

Az emelkedett hangulatú műsorban az iskola zászlajának behozatala után a Szózat és a Himnusz eléneklése következett a szülőkkel és vendégekkel zsúfolásig megtelt aula közönségének előadásában. Zongorán kísért Bera Borostyán (10.c ). A 11. évfolyam nevében Isztl Anna 11. a osztályos tanuló mondta el gondolatait. A végzősök ben kavargó érzéseket pedig Tóth Csenge 12.b osztályos diák tolmácsolta. Bántó Zsuzsanna igazgatónő ünnepi gondolatai után a szalagtűzés következett. Az alábbi sorrendben léptek színpadra az osztályok:

12.a osztály, osztályfőnök: Bognárné Huzsvai Cecília tanárnő

12.b osztály, osztályfőnök: Bors Éva tanárnő

12.c osztály, osztályfőnök: Kereskai Zita tanárnő.

A szalagtűzés után a végzősök táncai következtek. Angol és bécsi keringőt adtak elő a tanulók. A táncokat betanította Feledi Ildikó táncpedagógus, akinek a munkáját a patronáló tanárok: Fazekas Mónika tanárnő és Erdei Barna tanár úr segítették. Az ünnepély zárása a Szózat eléneklése volt, majd a végzős diákok felkérték szüleiket egy keringőre.

1.JPG10.JPG11.JPG12.JPG13.JPG14.JPG15.JPG16.JPG17.JPG18.JPG2.JPG3.JPG4.JPG5.JPG6.JPG7.JPG8.JPG9.JPG